Aua ne'i fa'a'ono'ono i le " So'ona fa'aleleia ".Va'ai i nei suiga fa'atino a Vespa!

O le tele o tagata taʻavale afi na o atu i Europa mo tafaoga na talanoa e uiga i tala manaia e uiga i uila afi i luga o auala o Europa ina ua toe foi i Saina.Faatasi ai ma i latou, o le sui sili o le vaai i le tele o uila afi Vespa pedal i luga o auala o Europa.Pe o Milan (Italia), Paris (Farani) poʻo Munich (Siamani), o loʻo iai Vespa felanulanuaʻi i luga o auala uma.

O le mea uiga ese o le 90% o Europa Vespa o loʻo faʻapipiʻiina i mea faʻapitoa e pei o le tioata ma le ogalaau tua.I aso nei, se'i o tatou va'ava'ai i nei mea fa'aoga lelei a Vespa.

Vespa1

O nisi o tagata tietie uila e talitonu o le faʻapipiʻiina o le tioata o le a aʻafia ai foliga o le taavale atoa ma lagona le leaga tele.O le mea moni, e leai.O le uluai tioata o le Vespa e matua'i matagofie.Ua mamanuina e tagata mamanu faʻapolofesa mo faʻataʻitaʻiga Vespa.O le aafiaga vaaia e leai se faʻafitauli pe a uma ona faʻapipiʻi.

Vespa2

O le mea pito sili ona taua o le faʻamafanafanaga tietie e mafai ona faʻaleleia atili pe a uma ona faʻapipiʻi le matagi.O le mea e tasi, ua alu ese le pisapisao o le matagi, lea e sili atu ai le mafanafana o le tietiega muamua.Lona lua, e leai se mea e popole ai e uiga i osofaʻiga a le pefu i luga o le tagata tietie.

Vespa3

O Milan o le laumua o faʻailoga o le lalolagi.O alii ma tamaitai e matua gauai atu i laei.E masani ona latou ofuina ofu e faitau afe tala.E leai se tasi e manao e palapala pe a tietie i se uila afi.O le mea lea, o le matafaioi a le malosi o le savili e poloka ai e matua iloga lava.

Vespa4

A le faʻapipiʻi le tioata, o le a palapala pea foliga ma o le a ufiufi le tino i le pefu pe a uma ona aveese le pulou.A maeʻa ona faʻapipiʻi le tioata, o foliga e matua mama ma o le palapala i luga o lavalava e itiiti ifo.

Vespa5

Mo tama'ita'i ma tama'ita'i ofisa e ofuina la'ei aloa'ia i le galuega, o le fa'aopoopoina o se mata tioata i Vespa e toetoe lava o se filifiliga talafeagai.

Vespa6
Vespa7

I luga o auala o Europa, e faaopoopo atu i le tioata, matou te vaʻai foi i le tele o sikola faʻapipiʻiina i le uluai seevae.Ona o le faʻaaogaina masani o le pusa pito i tua e sili atu le maualuga nai lo le pusa nofoa pakete teuina.A e oʻo i le scooter, e mafai ona e teuina au mea e aunoa ma le punou i lalo.

E mafai ona tu'u sa'o i totonu o le ogalaau mea e tietie ai e pei o pulou po'o mata tioata, e faigofie tele.E tusa lava pe e te aveese lou peleue, e faigofie lava ona e teuina i totonu o le pusa pito i tua.

Vespa8

O foliga vaaia lelei ma le auai i le taimi tonu i ituaiga o gaoioiga eseese o ni mea taua tele.E fa'afefea ona ausia mea uma e lua, ou te masalo na'o le Vespa toe fa'aleleia e mafai ona fesoasoani.

Vespa9

Ioe, a uma le tafaoga, e mafai foi ona e ave lau paga e tietie Vespa e alu ese.Ose mea fo'i e fa'aola foliga.E te le maasiasi ona e te alu i le tofiga i le uila afi, aua e tusa ai ma suʻesuʻega, o le tetee a teine ​​​​i Vespa e toetoe lava "0"······

Vespa10
Vespa11

O lo'o iai fo'i nisi vaega fa'alelei lelei e fa'atino tele fo'i, e pei o fa'ama'i.I le tulaga o le maosi laitiiti po o sina suiga, o le galuega a le bumper e matua manino lava, lea e mafai ona faasaoina le tele o tau tausiga.

Vespa12

O le Vespa lava ia o se elemene faʻalelei.Ioe, o le a sili atu le mafaufau mo tagata tietie e fiafia i le olaga matagofie.O na meafaigaluega matagofie e mafai ona poloka ai le matagi ma le pefu ma faafaigofie ai femalagaaiga o le a faaopoopo atili ai le lanu ma le fiafia i le faigamalaga ma avea ma paaga lelei i lou olaga.

Vespa13

Ua filifilia le IBX e tu'uina atu Piaggio-Zongshen pisinisi fa'atasi mo mea fa'aoga Vespa.O le kamupani e gaosia mata matagi, pito i luma / tua, tapuni ma isi.

Vespa14

Taimi meli: Mati-22-2022